• Ново
SurePrep No -Sting Change Cangetant - MSC1528
zoom_in

SurePrep No -Sting Change Cangetant - MSC1528

DEN 3.00

Износ
check Во продавницата.

Филмот за заштита на кожата на Sure Prep No-Sting е без алкохол и е за оштетена или деликатна кожа. Заштитени од лепило соблекување 1,2 безбедни за деликатна кожа 3 надмината 3М кавилон во контролирани испитувања4 Брзо сушење5 Пропустлива на пареата на пареата создава водоотпорна бариера на перивантната заштита на кожата од триење и течности на тело ) и заштита од инконтиненција и бариера. Контраиндициран за директна примена на фреквенција на промена на креветот со рани со секое облекување 1. Chakravarthy D, Falconio-West M. Рандомизирана, контролирана проба на две производи без полимерни бариери на кожата, едната базирана на вода, другите базирани на растворувачи. Презентиран на клинички симпозиум за напредокот во нега на кожата и раната. Нешвил, ТН. 2007. 2. Тест податоци за датотеката (Независна лабораторија). 3. 510 (K) K051082, Wove, 2005. 4. Shannon RJ, Chakravarthy D. Ефект на не-фаза базирана на вода, формулација на заштитна бариера и растворувач кој содржи слична формулација на заштита на кожата од медицинска леплива траума. Int Рана Ј. 2009 февруари; 6 (1) : 82-8. 5. Податоци за датотеката. Sure Prep No -Sting Change Cangetant - MSC1528.

Им се допаѓа и на купувачите..