• Ново
YVWXV02. Каталитички конвертор се вклопува во Изберете: Субару Форестер, Субару Импреза
zoom_in

YVWXV02. Каталитички конвертор се вклопува во Изберете: Субару Форестер, Субару Импреза

DEN 2094.40

Износ
check Во продавницата.

Сопствената хемија на подлогата на Аристо дава високо ефикасни оптоварувања за пониска цена и подобра ефикасност на конверторот, додека нашата најнова технологија за напредно производство, вклучително и автоматизирани работни станици, опрема за заварување на вртење и линии со голема брзина, гарантира дека сите конвертори се изградени за точни димензии на ОЕ и вклопување. Ова вкупно им овозможува на технологиите за емисии на АП да ја одржуваат ефикасноста водечка во индустријата, продуктивноста и конкурентската цена. AP 840013 YVWXV02.8224 CATALYTIC CONVERTER FITS SELECT : 2005 SUBARU Forester 4 CYL 2,5 L 2005 SUBARU IMPREZA 4 CYL 2,5 L 2003 Volkswagen Jetta 4 Cyl 1,8 L 2003-2004 Volkswagen New Betle 4 Cyl 1,8 L 1997-1998,2001 Volkswen Passat Passat Passat 6 Cyl 2,8 L 2005 Audi A6 6 Cyl 3.1 L 1999 Volkswagen Passat 4 Cyl 1,8 L 2005 Audi A4 6 Cyl 3 L 1999-2000,2004 Volkswagen Jetta 6 Cyl 2,8 L 1995-2000 Audi A6 6 Cyl 2,8 L 2006 Audi A4 6 CYL 3.1 L 1999-2001.2005 AUDI A8 8 CYL 4.2 L 1996-1997 CHRYSLER INTREPID 6 CYL 3,5 L 1997,1999-2000 AUDI A4 4 CYL 1,8 L 1998 AUDI A4 6 CYL 2,8 L 2002,2006 AUDI A6 8 CYL 4,2 L 2000 Volkswagen GTI 6 CYL 2,8 L 2005 Audi TT 4 CYL 1,8 L 1999,2002 Volkswagen Golf 6 Cyl 2,8 L 1997 Ford Probe 6 Cyl 2,5 L 1996 Chrysler New Yorker 6 Cyl 3,5 L 1997 Audi A8 8 8 Cyl 3,7 L и повеќе - Вашето возило до нашиот фит -додаток за проверка.

Им се допаѓа и на купувачите..