• Ново
® Шилд за третман на кучиња болви и крлежи, 11- килограми, 6CT
zoom_in

® Шилд за третман на кучиња болви и крлежи, 11- килограми, 6CT

DEN 3.00

Износ
check Во продавницата.

Воведување на најновиот и најбрзиот производ на Frontline® - Frontline Shield. Без оглед на вашите планови, Frontline Shield е тука за да го заштити вашето куче-во рамките на вашата куќа, надвор на покачување и насекаде меѓу нив. Една тематска апликација започнува да убива болви за само пет минути*и започнува да убива крлежи за еден час*. Frontline Shield обезбедува дополнителна сила, водоотпорна заштита на кучињата со нова формула 3-во-1 која трае цели 30 дена и ги спречува сите фази на болви да се развиваат за да помогнат во спречување на повторни инфестации. Исто така, убива вошки за џвакање и ги одвраќа комарците, крлежите и стабилните муви. Вашето куче е ваш другар на авантурите #1 - однесете го насекаде со Frontline Shield, од името #1 во Flea и Tick Preate1, Frontline. . *Почнувајќи два дена по примената. 1. Податоци за датотеката во Boehringer Ingelheim. Ги одвраќа комарците што можат да пренесат заболувања на срцеви црви. Убива и ги одвраќа сите фази на крлежи, вклучително и крлежи што можат да пренесат Лајмска болест. Убива и одвраќа стабилни муви. Убива возрасни болви, јајца од болви и ларви и вошки за џвакање. Ги спречува сите фази на болви да се развиваат за да помогнат во спречувањето на повторна инфекција. СИДА во контролата на саркоптите Мите наезда. Продолжува да го штити вашето куче цели 30 дена.

Им се допаѓа и на купувачите..