• Ново
Волвервандтсхафт цвишен дем согенантен Супернатуралистен И Натурфилозофен Мит Вервандтем : аух геген Ноје Титрибе Де Обскурантизам, ворнехмлих им дојчен Остен и ?
zoom_in

Волвервандтсхафт цвишен дем согенантен Супернатуралистен И Натурфилозофен Мит Вервандтем : аух геген Ноје Титрибе Де Обскурантизам,

DEN 3.33

Износ
check Во продавницата.

Кожено издание. Јазик : германска Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1829 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 576 Наслов : Wahlverwandtschaft zwischen dem sogenannanten Supernaturalisten И Натурфилозофен Мит Verwandtem : auch gegen neue Utriebe Des Obskurantismus, vornehmlich im deutschen deutschen Остен И Норден / Фон J. Salat (1829) [Leatherbound] Автор : Salat, Јакоб Волвервандтсхафт Цвишен Дем Согенантен супернатуралистен И Натурфилозофен мит вервандтем : аух геген Ноје Титрибе де обскурантизам, ворнехмлих Им дојчен остен и норден / Фон Ј.

Им се допаѓа и на купувачите..