• Ново
Пред-Сопственост-Оливие Месиен: Квартет за крајот На Времето; Пет Љубовници )
zoom_in

Пред-Сопственост-Оливие Месиен: Квартет за крајот На Времето; Пет Љубовници )

DEN 2.67

Износ
check Во продавницата.

БАРКОД : 0745099170820р. НАСЛОВ : Оливие Месијаен : Квартет За крајот На Времето; Пет Реханти (ЦД, Апр-1993, Erо (САД))Р. УМЕТНИК : Жак Нилцр. ЖАНР : ХорР. ИЗДАВАЧКА КУЌА : ERО (САД)Р. р. ПЕСНИ : 1тлитурги де Кристалтр. 2 ЗА ангелот кој го најавува крајот на времето Т. 3Песна На ПтицитеТ р. 4ТинтермедТр. 5Тлуанж До Вечноста НА исусТР. 6Тденс на бесот, ЗА СЕДУМТЕ Трубитр. 7ТФУИЛИС на виножита, за ангелот кој го најавува крајот на времетотР. 8тлуанж до крајот На БЕСМРТНОСТА на исус 9 TFIVE rechants БАРКОД : 0745099170820 наслов : Оливие месијаен : Квартет За Крајот На Времето; Пет rechants (цд, април-1993, Erо (сад)) уметник : ЖАНР Жак НИЛЦ : ХОР ИЗДАВАЧКА КУЌА : ACKSО (сад) песни : 1 литургија На Кристал 2 вокализира, ЗА АНГЕЛОТ кој го најавува крајот на времето 3 бездната на птиците 4 ИНТЕРМЕДИЈА 5 Пофалби За Вечноста на Исус 6 танц На Бесот, за седумте ТРУБИ 7 Нередот На Виножитата, ЗА АНГЕЛОТ кој го најавува крајот На времето 8 Пофалби За Бесмртноста На ИСУС 9 Пет Љубовници.

Им се допаѓа и на купувачите..