• Ново
Пред-Сопственост На Правење Западна Канада: Есеи За Европска Колонизација И Населба, Мек Кавано, Кетрин
zoom_in

Пред-Сопственост На Правење Западна Канада: Есеи За Европска Колонизација И Населба, Мек Кавано, Кетрин

DEN 68.64

Износ
check Во продавницата.

Сите наши книги се Во Добра или подобра состојба. Градење на основа за доживотно здравје, родителите можат да ги користат овие лекции за да им помогнат на своите деца : Да Јадат добро и да бидат активни Да Ја Прифатат големината разновидноста во себе и другите Да Го Ценат здравјето и благосостојбата над сликата да бидат удобни во нивните тела Во развој Да Се Спротивстават на штетните културни пораки Да Развијат силен идентитет И да изберат реални модели на улоги ова е Книга Во Сопственост. Градење на основа за доживотно здравје, родителите можат да ги користат овие лекции за да им помогнат на своите деца : Да Јадат добро И да бидат активни Да Ја Прифатат големината разновидноста во себе и другите Да Го Ценат здравјето и благосостојбата над сликата да бидат удобни во нивните тела Во развој Да Се Спротивстават на штетните културни пораки Да Развијат силен идентитет и да изберат реални модели на улоги.At време кога треба да се чувствуваат сигурни во растот на телото, премногу Американски деца стануваат вознемирени за големината и тежината и почнуваат да јадат на начини кои придонесуваат за самите проблеми што се надеваат дека ќе ги избегнат. Сите наши книги се Во Добра или подобра состојба. Одамна задоцнето,Вистинските Деца доаѓаат Во Сите Големинипредизвикува токсичните митови кои промовираат загриженост за сликата на телото и тежината во нашата култура.Ова е Претходна книга. Дебелината, негативната слика за телото и нарушувањата во исхраната се исклучително тешко да се сменат откако ќе се воспостават и може да бидат катастрофални за самодовербата на телата и егото во развој. Одамна задоцнето,Вистинските Деца доаѓаат Во Сите Големинипредизвикува токсичните митови кои промовираат загриженост за сликата на телото и тежината во нашата култура. Соочување со две од овие земји најбрзо растечки здравствени проблеми сликата на телото и загриженоста за тежината кај децата и тинејџерите овој практичен водич им покажува на родителите како да им помогнат на своите деца да ја одржат телесната почит и да направат здрав избор рутински дел од нивните lives. Дебелината, негативната слика за телото и нарушувањата во исхраната се исклучително тешко да се сменат откако ќе се воспостават и може да бидат катастрофални за самодовербата на телата и егото во развој.Формат : Maperbackauthor : Cavanauh, Catherine ISBN10 : 0920059457 ISBN13 : 9780920059456 Соочување со две од овие земји најбрзо растечки здравствени проблеми слика на телото и загриженост за тежината кај децата и тинејџеритеовој практичен водич им покажува на родителите како да им помогнат на своите деца да ја одржат телесната почит и да направат здрав избор рутински дел од нивните lives.At време кога треба да се чувствуваат сигурни во растот на телото, премногу Американски деца стануваат вознемирени за големината и тежината и почнуваат да јадат на начини кои придонесуваат за самите проблеми што се надеваат дека ќе ги избегнат.

Им се допаѓа и на купувачите..