• Ново
-О играјте океан градење + јади и секач комплет разновидност пакет, - оз кутии
zoom_in

-О играјте океан градење + јади и секач комплет разновидност пакет, - оз кутии

DEN 3.00

Износ
check Во продавницата.

Jell-O Play Ocean пакет го трансформира ellел-О од вашиот омилен десерт во играчка! Тоа е необично забавно забавно за децата и родителите. Со нашиот посебен рецепт, ellел-О е доволно цврст за да се намали во форми што можат да се соберат и да се играат, но сепак целосно јадат и вкусни. Со сите различни форми на секачи, можете да создадете свет на ellел-О кој е исто така шарен и вкусен! Haveе имате многу забавно играње со ellел-О и создавање спомени со вашите деца. Само вашата фантазија го ограничува она што можете да го создадете! Jell-O Play Ocean пакет го трансформира ellел-О од храна во играчка. Овој производ содржи два комплети : комплет со калапи што се користат за правење градежни блокови, и комплет што содржи секачи што се користат за правење форми со Jell-O (вклучен Jell-O). Формите на Jell-O можат да раскажат приказна, да создадат сцена или да бидат што може да замислите вашиот ум. Jell-O го користи нашиот специјален рецепт „Jiggler“, така што формите што ги исечете се доволно цврсти за да бидат собрани и играни, но сепак се 100% јадење и вкусни. Посетете за повеќе забавни идеи за тоа како можете да креирате со ellел-О!.

Им се допаѓа и на купувачите..