• Ново
Алек Форбс Од Хауглен
zoom_in

Алек Форбс Од Хауглен

DEN 3.33

Износ
check Во продавницата.

Алек Форбс Од Хауглен оваа книга е резултат на напор направен од нас кон давање придонес за зачувување и поправка на оригиналната класична литература. Во обид да ја зачуваме, подобриме и рекреираме оригиналната содржина, работевме кон : 1. Поставување и Реформатирање на типот : целосната работа е повторно дизајнирана преку професионален распоред, форматирање и алатки за поставување тип за повторно создавање на истото издание со богата типографија, графика, висококвалитетни слики и елементи на табелата, давајќи им на нашите читатели чувство на одржување на "свежо и ново" препечатено и/или ревидирано издание, за разлика од другите скенирани и печатени (Оптичко Препознавање Знаци - OCR) репродукции. 2. Корекција на несовршености : бидејќи работата беше повторно создадена од нула, затоа беше проверено да се поправат одредени конвенционални норми во однос на типографските грешки, цртички, интерпункции, заматени слики, содржина/страници што недостасуваат и/или други поврзани теми, по наше разгледување. Секој обид беше направен за да се поправат несовршеностите поврзани со испуштените конструкции во оригиналното издание преку други референци. Сепак, неколку од таквите несовршености кои не можеа да се поправат поради намеренненамерен пропуст на содржината во оригиналното издание, беа наследени и зачувани од оригиналното дело за одржување на автентичноста и конструкцијата, релевантни за делото. Ние веруваме дека ова дело има историско, културно и/или интелектуално значење во заедницата на литературни дела, затоа и покрај необичностите, ние ја изнесувавме работата за печатење како дел од нашите континуирани напори кон зачувување на книжевното дело и нашиот придонес кон развојот на општеството како целина, водени од нашите верувања. Благодарни сме на нашите читатели што веруваа во нас и ги прифатија нашите несовршености во однос на зачувувањето на историската содржина. СРЕЌНО ЧИТАЊЕ! Алек Форбс Од Хауглен (Мек).

Им се допаѓа и на купувачите..