• Ново
Пчела Стингер Спорт Хантер Xtreme Стабилизатор 8
zoom_in

Пчела Стингер Спорт Хантер Xtreme Стабилизатор 8

DEN 0.67

Износ
check Во продавницата.

Оваа сезона, однесете го пукањето до Xtreme. Sport Hunter Xtreme беше дизајниран да помогне да се обезбеди супериорна стабилизација додека ги освојува вибрациите предизвикани од шут, што резултира во крајниот стабилизатор на лов. Внатрешниот хармоничен амортизер и де-резонаторот се комбинираат за ефикасно минимизирање на вибрациите пренесени од кревачот во стабилизаторот по ослободувањето на стрелката. Индивидуалните крајни тежини на една унца им овозможуваат на корисниците да го прилагодат својот стабилизатор за да ги исполнат идеалните барања за рамнотежа на конкретниот ловен лак. Заедно, таа е еднаква на дополнителна доверба за да се обележи вашиот удар од цел живот. Bee Stinger Sport Hunter Xtreme Стабилизатор 8 : Оваа сезона, однесете го пукањето до Xtreme. Sport Hunter Xtreme беше дизајниран да помогне да се обезбеди супериорна стабилизација додека ги освојува вибрациите предизвикани од шут, што резултира во крајниот стабилизатор на лов. Внатрешниот хармоничен амортизер и де-резонаторот се комбинираат за ефикасно минимизирање на вибрациите пренесени од кревачот во стабилизаторот по ослободувањето на стрелката. Индивидуалните крајни тежини од 1 мл им овозможуваат на корисниците да го прилагодат својот стабилизатор за да ги исполнат идеалните барања за рамнотежа на конкретниот ловен лак. Заедно, таа е еднаква на дополнителна доверба за да се обележи вашиот удар од цел живот.

Им се допаѓа и на купувачите..