• Ново
Орегон 592 - Гатор Г Блејд, 21-3 8
zoom_in

Орегон 592 - Гатор Г Блејд, 21-3 8

DEN 639.84

Износ
check Во продавницата.

Движете се низ работата брзо со Орегон Гатор Г5 592-615 сечило што го поставува индустрискиот стандард. Gator G5 се спротивставува на секој обем на работа со подобрени перформанси на сечење, што останува поостро и посилно подолго од стандардното сечило на производителот. Тоа?не е замена за сечилото. Тоа?е надградба. Заменува многу оем делови, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на следново : Џон Дир - АМ137327, Џон Дир - АМ137328, Џон Дир - АМ137333, Џон Дир - АМ137330, Џон Дир - ГХ22151, Џон Дир - АМ137329, Џон Дир - М154061, Џон Дир - М154062, Џон Дир - ам141032, џон дир - гј20850, ЏОН ДИР - АМ141031, ЏОН ДИР - АМ141034, ЏОН ДИР - АМ141033, ЏОН ДИР - М149422. Орегон замена косилка сечилото. Содржи едно сечило за косилка. Орегон вистински дел замена.

Им се допаѓа и на купувачите..